Besplatno pretražite poslovne subjekte

Ovdje možete dobiti osnovne informacije o poslovnim subjektima.

RZ PORAT

RZ PORAT, OIB 47067697449, MB 03613950 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu malih poduzetnika, a tip vlasništva je zadružno vlasništvo (zadruge). Pretežita djelatnost subjekta je 0311 - Morski ribolov (A - POLJOPRIVREDA, ŠUMARSTVO I RIBARSTVO).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2023. godini je 12, što je na istoj razini kao i prethodne godine. Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 1,02 mil., što je povećanje od 16,17% u odnosu na prethodnu godinu. U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 32.629.

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2023. godini iznosi € 35.918, a u području djelatnosti € 262,82 mil. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2023. godini iznosi € 40.602, a u području djelatnosti € 534,90 mil.

Poslovni subjekt nalazi se na 475. mjestu po ukupnom prihodu, na 265. mjestu po zaposlenicima i na 824. mjestu po dobiti razdoblja od ukupno 3.900 subjekta u području djelatnosti (A - POLJOPRIVREDA, ŠUMARSTVO I RIBARSTVO).

I. Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
PORAT ribarska zadruga
Adresa:
Demetrova 3, 51000 Rijeka
OIB:
47067697449
Matični broj:
03613950
Web:
-
Djelatnost:
0311 - Morski ribolov
Veličina:
Mali
Vlasništvo:
Zadružno vlasništvo (zadruge)
Pravni oblik:
Zadruga
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
-

II. Osnivači i članovi

-
-

III. Osobe ovlaštene za zastupanje

upravitelj zadruge
Kornelije Marić

IV. Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt nema isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

VI. Djelatnosti upisane u registar

05
Ribarstvo, mrjestilišta i ribnjaci, usluge
15.20
Prerada i konzerv. riba i ribljih proizvoda
51
Trgovina na veliko i posredovanje u trgovini, osim trgovine motornim vozilima i motociklima
52.23
Trgovina na malo ribama, školjkama i rakovima
63.12
Skladištenje robe