Besplatno pretražite poslovne subjekte

Ovdje možete dobiti osnovne informacije o poslovnim subjektima.

ANDRITZ TEP D.O.O.

ANDRITZ TEP D.O.O., OIB 73880953014, MB 03434532 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu velikih poduzetnika, a tip vlasništva je privatno od osnivanja. Pretežita djelatnost subjekta je 2530 - Proizvodnja parnih kotlova, osim kotlova za centralno grijanje toplom vodom (C - PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2023. godini je 701, što je smanjenje od 2,23% u odnosu na prethodnu godinu. Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 72,15 mil., što je povećanje od 7,32% u odnosu na prethodnu godinu. U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 3,73 mil..

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2023. godini iznosi € 4,55 mil., a u području djelatnosti € 2,44 mlrd. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2023. godini iznosi € 5,73 mil., a u području djelatnosti € 3,95 mlrd.

Poslovni subjekt nalazi se na 77. mjestu po ukupnom prihodu, na 28. mjestu po zaposlenicima i na 93. mjestu po dobiti razdoblja od ukupno 16.666 subjekta u području djelatnosti (C - PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA).

I. Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
ANDRITZ TermoEnergetskaPostrojenja d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge
Adresa:
Ulica 108. brigade ZNG 84, 35000 Slavonski Brod
OIB:
73880953014
Matični broj:
03434532
Djelatnost:
2530 - Proizvodnja parnih kotlova, osim kotlova za centralno grijanje toplom vodom
Veličina:
Veliki
Vlasništvo:
Privatno od osnivanja
Pravni oblik:
Društvo s ograničenom odgovornošću
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
€ 3.151.010

II. Osnivači i članovi

jedini član d.o.o.

III. Osobe ovlaštene za zastupanje

član uprave
Ivica Marić

IV. Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt ima isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

VI. Djelatnosti upisane u registar

28.11
Proizvodnja metalnih konstrukcija i dijelova
28.21
Proizv. cisterni, rezervoara i sl. od metala
28.22
Proizv. kotlova i radijatora za centralno gr.
28.30
Proizvodnja parnih kotlova
29.21
Proizvodnja industrijskih peći i plamenika
29.23
Proiz. rashladne i vent. opreme, osim za kuć.
41
Skupljanje, pročišćavanje i distribucija vode
60.24
Prijevoz robe (tereta) cestom
63.12
Skladištenje robe
65.2
Ostalo financijsko posredovanje
(*)
Proizvodnja energetskih strojeva i uređaja:
(*)
Proizvodnja svih vrsta kotlova i kotlova posebne namjene, proizvodnja dijelova, uređaja i sklopova za energ.postroj., proizvod.uređaja za pripremu vode, proizvod.opreme za skladišt.i transport svih vrsta goriva vezanih za energet.i industr.postrojenja.
(*)
Ugradnja, remont i rekonstrukcija proizvoda:
(*)
servisiranje i puštanje objekata u pogon, građenje ili organizacija izvođenja montažnih građevinskih radova, ostale usluge metaloprerađivačkog obrta.
(*)
Inženjering poslovi:
(*)
Izrada projekata i tehničke dokumentacije, izrada investicionog programa, nadzor nad izradom tehničke dokumentacije, poslovi u vezi s ustupanjem građenja, usklađivanje rada sudionika u izgradnji objekata,
(*)
praćenje izvršenja investicionog programa u pogledu trošenja sredstava, te dinamike i rokova izgradnje, organiziranje i sudjelovanje u postupku primopredaje konačnog objekta, nadzor u pogledu ispravnosti funkcioniranja objekta u početku korištenja,
(*)
nabavka opreme, repromaterijala, postrojenja i uređaja, kontrola prilikom preuzimanja opreme, repromaterijala, uređaja i postrojenja, osposobljavanje radnika za eksploataciju i održavanje objekata, obavljanje investicijskih radova u zemlji.
(*)
Usluge kontrole kakvoće i količina robe:
(*)
kontrola kakvoće i količine robe u proizvodnji i prometu i druge djelatnosti u vezi s kontrolom robe, s izdavanjem odgovarajućih dokumenata (svjedodžbi, certifikata, atesta i dr.), ispitivanje oruđa za rad.
(*)
izvođenje investicijskih radova u inozemstvu, posredovanje i zastupanje u prometu roba i usluga, zajednički marketing i plasman roba i usluga, posebni oblici vanjskotrgovinskog prometa (konsignacija, reeksport, kompenzacijski poslovi),
(*)
sklapanje ugovora o višim oblicima privredne suradnje s inozemstvom: o stranim ulaganjima, o dugoročnoj proizvodnoj kooperaciji, o poslovnoj tehničkoj suradnji, o ustupanju i pribavljanju prava industrijskog vlasništva, znanja i iskustva (KNOW-HOW),
(*)
zastupanje i zaštita svih prava industrijskog vlasništva pred domaćim i međunarodnim institucijama, organiziranje međunarodnih sajmova, poslovi međunarodnog transporta roba i putnika,
(*)
zastupanje inozemnih tvrtki, poslovi međunarodnog otpremništva (špedicija).
(*)
Građenje, projektiranje i nadzor
(*)
Kupnja i prodaja robe
(*)
Obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
(*)
Proizvodnja, promet i korištenje opasnih kemikalija