Besplatno pretražite poslovne subjekte

Ovdje možete dobiti osnovne informacije o poslovnim subjektima.

Dom za starije i nemoćne osobe BARANJSKO SUNCE

Dom za starije i nemoćne osobe BARANJSKO SUNCE, OIB 55251867861, MB 01865374 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu mikro poduzetnika, a tip vlasništva je privatno od osnivanja. Pretežita djelatnost subjekta je 8730 - Djelatnosti socijalne skrbi sa smještajem za starije osobe i osobe s invaliditetom (Q - DJELATNOSTI ZDRAVSTVENE ZAŠTITE I SOCIJALNE SKRBI).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2023. godini je 23, što je povećanje od 4,55% u odnosu na prethodnu godinu. Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 415.361, što je povećanje od 11,05% u odnosu na prethodnu godinu. U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 1.625, što je smanjenje od 47,31% u odnosu na prethodnu godinu.

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2023. godini iznosi € 2.631, a u području djelatnosti € 111,65 mil. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2023. godini iznosi € 14.146, a u području djelatnosti € 156,31 mil.

Poslovni subjekt nalazi se na 460. mjestu po ukupnom prihodu, na 145. mjestu po zaposlenicima i na 1.418. mjestu po dobiti razdoblja od ukupno 2.246 subjekta u području djelatnosti (Q - DJELATNOSTI ZDRAVSTVENE ZAŠTITE I SOCIJALNE SKRBI).

I. Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
Dom za starije i nemoćne osobe BARANJSKO SUNCE
Adresa:
Kralja Tomislava 61, 31300 Beli Manastir
OIB:
55251867861
Matični broj:
01865374
Web:
-
Djelatnost:
8730 - Djelatnosti socijalne skrbi sa smještajem za starije osobe i osobe s invaliditetom
Veličina:
Mikro
Vlasništvo:
Privatno od osnivanja
Pravni oblik:
Ustanova
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
-

II. Osnivači i članovi

osnivač
Anka Gregoran

III. Osobe ovlaštene za zastupanje

ravnatelj
Anka Gregoran

IV. Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt ima isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

VI. Djelatnosti upisane u registar

(*)
pružanje svih oblika smještaja, boravka te organiziranog stanovanja
(*)
u okviru smještaja pruža sljedeće usluge: stanovanje i prehrana, briga o zdravlju, njega, održavanje osobne higijene i pomoć pri obavljanju svakodnevnih aktivnosti, usluge socijalnog rada, psihosocijalne rehabilitacije, radnih aktivnosti, organiziranja slobodnog vremena, pratnje i organiziranog prijevoza i savjetodavnog rada
(*)
pružanje usluga pomoći i njege koje obuhvaćaju: pomoć u organiziranju prehrane (nabava i dostava gotovih obroka u kuću, odnosno nabava živežnih namirnica, pomoć u pripremanju obroka, pranje posuđa i dr.), obavljanje kućnih poslova (postpremanje stana, donošenje vode, ogrijeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština), održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanju drugih higijenskih potreba) zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba. Dom za starije i nemoćne osobe može pružati usluge skrbi izvan vlastite obitelji za osobe oboljele od Alzheimerove demencije i drugih demencija
(*)
pružanje usluga cjelodnevnog i poludnevnog boravka koji obuhvaćaju: boravak i prehranu, brigu o zdravlju, njegu, održavanje osobne higijene, usluge socijalnog rada, usluge radnih aktivnosti, usluge organiziranja slobodnog vremena te usluge organiziranog prijevoza, starijim i nemoćnim osobama i osobama oboljelim od Alzheimerove demencije i drugih demencija (rani stadij bolesti)
(*)
pružanje usluge savjetodavnog rada te usluge drugih programa u lokalnoj sredini u cilju poboljšavanja kvalitete života starijih i nemoćnih osoba