Besplatno pretražite poslovne subjekte

Ovdje možete dobiti osnovne informacije o poslovnim subjektima.

NEXION S.P.A., Glavna Podružnica Zagreb

NEXION S.P.A., Glavna Podružnica Zagreb, OIB 65958591619, MB 04382692 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu srednjih poduzetnika, a tip vlasništva je privatno od osnivanja. Pretežita djelatnost subjekta je 2932 - Proizvodnja ostalih dijelova i pribora za motorna vozila  (C - PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2023. godini je 31, što je na istoj razini kao i prethodne godine. Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su € 14,83 mil., što je povećanje od 8,76% u odnosu na prethodnu godinu. U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 502.550, što je povećanje od 262,01% u odnosu na prethodnu godinu.

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2023. godini iznosi € 608.574, a u području djelatnosti € 2,44 mlrd. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2023. godini iznosi € 673.834, a u području djelatnosti € 3,95 mlrd.

Poslovni subjekt nalazi se na 375. mjestu po ukupnom prihodu, na 1.319. mjestu po zaposlenicima i na 643. mjestu po dobiti razdoblja od ukupno 16.663 subjekta u području djelatnosti (C - PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA).

I. Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
NEXION S.P.A., Glavna Podružnica Zagreb
Adresa:
Rapska 46/b, 10000 Zagreb
OIB:
65958591619
Matični broj:
04382692
Web:
-
Djelatnost:
2932 - Proizvodnja ostalih dijelova i pribora za motorna vozila 
Veličina:
Srednji
Vlasništvo:
Privatno od osnivanja
Pravni oblik:
Inozemni osnivač
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
-

II. Osnivači i članovi

-
-

III. Osobe ovlaštene za zastupanje

osoba ovlaštena da u poslovanju podružnice zastupa inozemnog osnivača
Cinzia Corghi
osoba ovlaštena da u poslovanju podružnice zastupa inozemnog osnivača
Giulio Corghi

IV. Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt nema isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

V. Indirektno povezani subjekti

-
-

VI. Djelatnosti upisane u registar

(*)
djelatnost projektiranja, proizvodnje, prodaje, najma, zakupa, instalacija, održavanja i marketinga
(*)
općenito opreme za autoradionice i vulkanizere
(*)
pripadajućih instalacija, strojeva, opreme i softvera za industriju općenito
(*)
specijalnih strojeva za dijagnostiku vozila općenito
(*)
strojeva i opreme za tekstilnu industriju osim toga, društvo može:
(*)
izravno ili neizravno pružati tehnički servis
(*)
obavljati edukaciju i obuku za uporabu i održavanje strojeva i uređaja koje proizvodi i/ili plasira, društvo može uzimati i odobravati predstavništva, provizije, zastupstva, s ili bez pologa, te punomoći, kupovati, koristiti i prenositi patente i druga prava na intelektualno vlasništvo, provoditi istraživanja tržišta i obradu podataka za svoj i tuđi račun, odobravati i ishoditi licencije za komercijalno iskorištavanje te obavljati sve trgovinske radnje (i uvoz-izvoz), financijsko poslovanje, poslovanje s pokretninama i nekretninama koje je potrebno ili korisno za ostvarenje svrhe društva društvo također može preuzimati udjele u drugim društvima ili tvrtkama bilo koje naravi čiji je predmet poslovanja sličan, srodan ili povezan s njegovim, izdavati fiducije i druge garancije općenito, također i realne; može voditi, upravljati poduzećima, i putem ugovora o najmu, čiji je predmet poslovanja sličan, srodan ili povezan s njegovim, sve djelatnosti moraju se obavljati u granicama i uz poštivanje propisa koji reguliraju poslovanje društva; osobito se poslovanje financijske prirode ne smije obavljati za javnost, uz poštivanje važećih propisa u području rezerviranih djelatnosti, društvo može davati u najam ili podnajam građevine ili njihove dijelove trećoj strani