GIS Aqua Austria GmbH - Glavna podružnica Split

GIS Aqua Austria GmbH - Glavna podružnica Split, OIB 68501597558, MB 02443180 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu malih poduzetnika, a tip vlasništva je privatno od osnivanja. Pretežita djelatnost subjekta je 2511 - Proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova (C - PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2022. godini je 6, što je povećanje od 50,00% u odnosu na prethodnu godinu. Ukupni prihodi u 2022. godini iznosili su € 7,84 mil., što je smanjenje od 6,29% u odnosu na prethodnu godinu. U 2022. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 32.762, što je smanjenje od 92,27% u odnosu na prethodnu godinu.

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2022. godini iznosi € 33.294, a u području djelatnosti € 2,32 mlrd. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2022. godini iznosi € 50.002, a u području djelatnosti € 3,76 mlrd.

Poslovni subjekt nalazi se na 606. mjestu po ukupnom prihodu, na 4.576. mjestu po zaposlenicima i na 3.697. mjestu po dobiti razdoblja od ukupno 16.600 subjekta u području djelatnosti (C - PRERAĐIVAČKA INDUSTRIJA).

I.Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
GIS Aqua Austria GmbH - Glavna Podružnica Split, za građevinsku čeličnu industriju i izgradnju postrojenja
Adresa:
Put Supavla 1, 21000 Split
OIB:
68501597558
Matični broj:
02443180
Web:
-
Djelatnost:
2511 - Proizvodnja metalnih konstrukcija i njihovih dijelova
Veličina:
Mali
Vlasništvo:
Privatno od osnivanja
Pravni oblik:
Inozemni osnivač
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
-

II.Osnivači i članovi

-
-

III.Osobe ovlaštene za zastupanje

prokurist
Duje Velat
osoba ovlaštena da u poslovanju podružnice zastupa osnivača
Dražen Miličić

IV.Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt nema isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

V.Indirektno povezani subjekti

VI.Djelatnosti upisane u registar

(*)
Građenje čeličnih konstrukcija i postrojenja (posebno projektiranje, dobava (prodaja), proizvodnja i montaža cjelovitih rješenja za građenje čeličnih konstrukcija za vodne građevine, plinskih postrojenja i postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, svih vrsta)
(*)
Bravarska proizvodnja (radovi) u skladu sa Ϩ 94 točkom 59 Gewerbeordnung 1994 zakona u trenutno važećoj verziji (zakona o obrtima, trgovačkim društvima i dr.)
(*)
Proizvodnja konstrukcija i bravarski radovi od aluminija, aluminijskih legura, čelika, nehrđajućeg čelika, umjetnih materijama kao što je PP, PVC, PE, postavljanje cjevovoda za postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda.
(*)
Izvođenje popravaka, servisa i radova održavanja na postrojenjima za pročišćavanje otpadnih voda i plinskim postrojenjima
(*)
Svi zadaci glavnog izvođača u sklopu građevinskih projekata, posebice u području inženjerstva okoliša
(*)
Uz to, društvo je ovlašteno za sve postupke, transakcije i mjere koje se smatraju potrebnima za ostvarenje svrhe društva, kao što posebice jesu akvizicija i leasing, kao i sudjelovanje u drugim tvrtkama i društvima, kao i preuzimanje upravljanja i zastupanja takvih tvrtki i društava i
(*)
Osnivanje i upravljanje stalnim poslovnim jedinicama u tuzemstvu i inozemstvu.

Korisnici su također gledali