Besplatno pretražite poslovne subjekte

Ovdje možete dobiti osnovne informacije o poslovnim subjektima.

ARDALYA INŞAAT ANONIM ŞIRKETI Podružica Slatina

I. Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
ARDALYA INŞAAT ANONIM ŞIRKETI Podružica Slatina za građenje
Adresa:
Industrijska 4, 33520 Slatina
OIB:
-
Matični broj:
-
Web:
-
Djelatnost:
9999 - Nepoznata djelatnost
Veličina:
-
Vlasništvo:
-
Pravni oblik:
-
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
-

II. Osnivači i članovi

-
-

III. Osobe ovlaštene za zastupanje

osoba ovlaštena da u poslovanju podružnice zastupa inozemnog osnivača
Cem Üstündağ

IV. Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt nema isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

VI. Djelatnosti upisane u registar

(*)
Sve vrste poslova gradnje javnih objekata, montaža i obnova u tuzemstvu i inozemstvu te obligacije u vezi s time
(*)
Usluge gradnje, montaže, izrade studija, projektiranje, analize, savjetovanja, nadzora i inženjeringa u tuzemstvu i inozemstvu
(*)
Puštanje u pogon i tehničko i poslovno upravljanje industrijskih i komercijalnih objekata te gradnja i montaža tvornica u tuzemstvu i inozemstvu
(*)
Sklapa ugovore o licencama, agencijskom poslovanju, posredništvu, preuzima prava na potrebne dozvole, koncesije i upravljanje poslovanjem, postaje partnerom već osnovanim poduzećima i onima koja će biti osnovana.
(*)
Ono kupuje, prodaje, unajmljuje, iznajmljuje, gradi i proizvodi sve vrste pokretnina, nekretnina i nematerijalnih prava tijekom vršenja djelatnosti. U vezi s nekretninama prihvaća prava služnosti i njihova zasnivanja u svoju korist.
(*)
Poduzeće može davati jamstva i hipoteke trećim osobama i prihvaćati iste u svoju korist. U pogledu nekretnina može sudjelovati u svim apstraktnim pravnim postupcima te postupcima obligacionog prava.
(*)
Poduzeće može nekretnine koje ima u vlasništvu stavljati pod hipoteku radi formiranja jamstva za vlastite dugove te dugove trećih osoba ili poduzeća. Ono može zasnivati i registrirati prava plodouživanja i stanovanja. Ista može zasnivati i ukidati.
(*)
Ono može u vezi s nekretninama pokretati postupke o prenamjeni zemljišta, zasnivati pravo služnosti i vršiti etažiranja. Ono se bavi svim vrstama pravnih poslova s nekretninama. Na nekretninama u svom vlasništvu zasniva hipoteke izravno ili putem posrednika te prihvaća ili raskida one koji su pokrenuti u njenu korist te vrši sve poslove koji su navedeni u odluci partnera zavedenoj u registar 09.12.2003.
(*)
Gradnja objekata koji nisu namijenjeni stanovanju (tvornice, radionice, i slični objekti namijenjeni industrijskoj proizvodnju, bolnice škole, hoteli, poslovni objekti, prodavaonice, tržni centri, gostionice, zatvoreni sportski objekti, džamije, javne garaže, zahodi i slično)