MS MOBILE d.o.o.turistička agencija

MS MOBILE d.o.o.turistička agencija, OIB 96144308969, MB 04123336 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu mikro poduzetnika, a tip vlasništva je privatno od osnivanja. Pretežita djelatnost subjekta je 3812 - Skupljanje opasnog otpada (E - OPSKRBA VODOM; UKLANJANJE OTPADNIH VODA, GOSPOD. OTPADOM TE DJELAT.I SANACIJE OKOLIŠA).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2022. godini je 9, što je smanjenje od 10,00% u odnosu na prethodnu godinu. Ukupni prihodi u 2022. godini iznosili su € 514.492, što je na istoj razini kao i prethodne godine. U 2022. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 50.112.

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2022. godini iznosi € 47.255. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2022. godini iznosi € 111.741.

I.Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
MS MOBILE d.o.o. za turizam, trgovinu i usluge,turistička agencija
Adresa:
Sjeverna vezna cesta 28, 35000 Slavonski Brod
OIB:
96144308969
Matični broj:
04123336
Web:
-
Djelatnost:
3812 - Skupljanje opasnog otpada
Veličina:
Mikro
Vlasništvo:
Privatno od osnivanja
Pravni oblik:
Društvo s ograničenom odgovornošću
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
€ 2.654

II.Osnivači i članovi

član društva
Ivana Perković Krijan

III.Osobe ovlaštene za zastupanje

direktor
Ivana Perković Krijan
prokurist
Tomislav Krijan

IV.Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt ima isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

V.Djelatnosti upisane u registar

(*)
Kupnja i prodaja robe
(*)
Pružanje usluga u trgovini u svrhu ostvarivanja dobiti ili drugog gospodarskog učinka na domaćem i inozemnom tržištu
(*)
Zastupanje inozemnih tvrtki
(*)
Usluge reklame i promidžbe
(*)
Djelatnosti javnoga cestovnog prijevoza putnika i tereta u domaćem i međunarodnom prometu
(*)
Prijevoz za vlastite potrebe
(*)
Prijevoz opasnih tvari
(*)
Skupljanje otpada za potrebe drugih
(*)
Prijevoz otpada za potrebe drugih
(*)
Posredovanje u organiziranju oporabe i/ili zbrinjavanja otpada u ime drugih
(*)
Skupljanje, oporabe i/ili zbrinjavanja ( obrada, odlaganje, spaljivanje i drugi načini zbrinjavanja otpada ), odnosno djelatnost gospodarenja posebnim kategorijama otpada
(*)
Uvoz otpada
(*)
Izvoz i provoz otpada
(*)
Projektiranje i građenje građevina te stručni nadzor građenja
(*)
Energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi
(*)
Provedba programa izobrazbe osoba ovlaštenih za energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi
(*)
Neovisna kontrola energetskog certifikata i izvješća o redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi
(*)
Pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane
(*)
Pripremanje i usluživanje pića i napitaka
(*)
Pružanje usluga smještaja
(*)
Pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja ( u prijevoznom sredstvu, na priredbama i sl. ) i opskrba tom hranom ( catering )
(*)
Djelatnost turističke agencije - organiziranje paket-aranžmana, sklapanje i provedba ugovora o paket-aranžmanu, organiziranje izleta, sklapanje i provedba ugovora o izletu, - organiziranje kongresa, posredovanje u sklapanju ugovora o organiziranom putovanju ( paket-aranžman i izlet ), - posredovanje ugostiteljskih usluga ( prodaja i rezervacija smještaja i drugih ugostiteljskih usluga ), - posredovanje usluga prijevoza ( prodaja putnih karata i rezervacija mjesta za sva prijevozna sredstva ), - organiziranje prihvata i transfera putnika, - posredovanje u pružanju usluga u posebnim oblicima turističke i ugostiteljske ponude, - organiziranje i posredovanje u pružanju usluga turističkih vodiča, turističkih pratitelja i usluga upravljanja plovnim objektima nautičara ( skipera ), - zastupanje domaćih i stranih putničkih agencija, - davanje turističkih obavijesti i promidžbenog materijala, - posredovanje u sklapanju ugovora o osiguranja putnika i prtljage. - pomoć u pribavljanju putnih isprava, viza i drugih isprava potrebnih za prijelaz granice i boravak u inozemstvu, isprava za lov, ribolov, ronjenje, plovidbu nautičara te drugih isprava potrebnih za organizaciju i provođenje različitih oblika turističke ponude, - rezervacija, nabave i prodaja ulaznica za sve vrste priredbi, muzeja i dr., te prodaja robe vezane za potrebe putovanja ( razne putne potrepštine, suveniri, turističke publikacije i sl. ), - organizacija i pružanje usluga u svezi s poslovanjem karticacama i putničkm čekovima, te pružanje mjenjačkih usluga sukladno posebnim propisima, - iznajmljivanje i posredovanje u iznamljivanju vozila, letjelica i plovnih objekata, - agencijsko-pomorske usluge za prihvat i opremu plovnih objekata u nautičkom turizmu ).
(*)
Turističke usluge u nautičkom turizmu: 1. iznajmljivanje veza u lukama nautičkog turizma za smještaj plovnih objekata i turista-nautičara koji borave na njima, 2. iznajmljivanje plovnih objekata s posadom ili bez posade, s pružanjem ili bez pružanja usluga smještaja, radi odmora, rekreacije i krstarenja turista nuatičara ( charter, cruising i sl. ), 3. usluge upravljanja plovnim objektom turista nautičara, 4. prihvat, čuvanje i održavanje plovnih objekata na vezu u moru i suhom vezu, 5. usluge opskrbe turista nautičara ( vodom, gorivom, namirnicama, rezervnim dijelovima, opremom i sl. ), 6. uređenje i pripremanje plovnih objekata, 7. davanje različitih informacija turistima nautičarima ( vremenska prognoza, nautički vodiči i sl. ), 8. druge usluge za potrebe nautičkog turizma.
(*)
Turističke usluge u ostalim oblicima turističke ponude:- sesokom, zdravstvenom, kulturnom, wellness, kongresnom, za mlade, pustolovnom, lovnom, športskom, golf-turizmu, športskom ili rekreacijskom ribolovu na moru, ronilačkom turizmu, športskom ribolovu na slatkim vodama kao dodatna djelatnost u uzgoju morskih i slatkovodnih riba, rakova i školjaka i dr.
(*)
Ostale turističke usluge - iznajmljivanje pribora i opreme za šport i rekreaciju, kao što su sandoline, daske za jedrenje, bicikli na vodi, suncobrani, ležaljke i sl.
(*)
Turističke usluge koje uključuju športsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti
(*)
Posredovanje u prometu nekretninama
(*)
Poslovanje nekretninama
(*)
Poslovi upravljanja nekretninom i održavanje nekretnina
(*)
Iznajmljivanje motornih vozila
(*)
Održavanje i popravak motornih vozila i drugih strojeva
(*)
Javni prijevoz u linijskom obalnom pomorskom prometu
(*)
Međunarodni linijski pomorski promet
(*)
Povremeni prijevoz putnika u obalnom pomorskom prometu
(*)
Privez i odvez brodova, jahti, ribarskih, sportskih i drugih brodica i plutajućih objekata
(*)
Ukrcaj, iskrcaj, prekrcaj, prijenos i skladištenje roba i drugih materijala
(*)
Prihvat i usmjeravanje vozila u svrhu ukrcaja ili iskrcaja vozila s uređenih lučkih površina
(*)
Ukrcaj i iskrcaj putnika uz upotrebu lučke prekrcajne opreme
(*)
Ostale gospodarske djelatnosti koje su u funkciji razvoja pomorskog prometa i lučkih djelatnosti u otvorenim lukama ( npr. opskrba brodova, pružanje usluga putnicima, tegljenje, servisi lučke mehanizacije i ostale servisne usluge, poslovi zastupanja u carinskom postupku, poslovi kontrole kakvoće robe i dr. )
(*)
Iznajmljivanje strojeva i opreme za izgradnju ili rušenje s rukovateljem
(*)
Iznajmljivanje ostalih strojeva i opreme
(*)
Iznajmljivanje predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo

Korisnici su također gledali