DJURIŠEVIĆ d. o. o.

DJURIŠEVIĆ d. o. o., OIB 95400091209, MB 02645084 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu mikro poduzetnika, a tip vlasništva je privatno od osnivanja. Pretežita djelatnost subjekta je 8230 - Organizacija sastanaka i poslovnih sajmova (N - ADMINISTRATIVNE I POMOĆNE USLUŽNE DJELATNOSTI).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2022. godini je 5, što je na istoj razini kao i prethodne godine. Ukupni prihodi u 2022. godini iznosili su € 258.281, što je smanjenje od 10,37% u odnosu na prethodnu godinu. U 2022. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 4.034.

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2022. godini iznosi € 4.714. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2022. godini iznosi € 6.018.

I.Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
DJURIŠEVIĆ, društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, usluge i putnička agencija
Adresa:
Marinići, Straža 63/ A, 51216 Viškovo
OIB:
95400091209
Matični broj:
02645084
Web:
-
Djelatnost:
8230 - Organizacija sastanaka i poslovnih sajmova
Veličina:
Mikro
Vlasništvo:
Privatno od osnivanja
Pravni oblik:
Društvo s ograničenom odgovornošću
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
€ 2.654

II.Osnivači i članovi

jedini osnivač d.o.o.
Katica Djurišević Omerhodžić

III.Osobe ovlaštene za zastupanje

direktor
Nihad Omerhodžić

IV.Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt nema isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

V.Djelatnosti upisane u registar

(*)
uzgoj jednogodišnjih usjeva
(*)
uzgoj višegodišnjih usjeva
(*)
uzgoj sadnog materijala i ukrasnog bilja
(*)
proizvodnja poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda ? ekološka proizvodnja
(*)
proizvodnja odjeće
(*)
projektiranje, građenje, uporaba i uklanjanje građevina
(*)
stručni nadzor nad gradnjom
(*)
izvođenje vodoinstalaterskih, električarskih, mehaničarskih, glodarskih, tokarskih, bravarskih, staklarskih, varilačkih, monterskih, zidarskih, soboslikarskih, keramičarskih, krovopokrivačkih, limarskih, armiračkih, tesarskih, stolarskih i izolacijskih radova u zemlji i inozemstvu
(*)
usluge održavanja i popravka motornih vozila i motocikala
(*)
kupnja i prodaja robe
(*)
obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem i inozemnom tržištu
(*)
trgovačko zastupanje stranih tvrtki
(*)
prodaja strane robe s konsignacijskog skladišta
(*)
javni cestovni prijevoz putnika i tereta u domaćem i međunarodnom prometu
(*)
pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka i pružanje usluga smještaja
(*)
pripremanje hrane za potrošnju na drugom mjestu sa ili bez usluživanja (u prijevoznom sredstvu, na priredbama i sl.) i opskrba tom hranom (catering)
(*)
poslovanje nekretninama: stvaranje novih nekretnina i prodaja nekretnina, kupnja i prodaja vlastitih nekretnina, iznajmljivanje vlastitih nekretnina, upravljanje nekretninama uz naplatu ili po ugovoru
(*)
posredovanje u prometu nekretnina (radnje posrednika u prometu nekretnina koje se tiču povezivanja nalogodavca i treće osobe te pregovora i priprema za sklapanje pravnih poslova kojih je predmet određena nekretnina osobito pri kupnji, prodaji, zamjeni, najmu, zakupu i dr.)
(*)
pružanje usluga turističke agencije: organiziranje paket-aranžmana, sklapanje i provedba ugovora o paket-aranžmanu, organiziranje izleta, sklapanje i provedba ugovora o izletu, organiziranje kongresa, posredovanje u sklapanju ugovora o organiziranom putovanju (paket-aranžman i izlet), posredovanje ugostiteljskih usluga (prodaja i rezervacija smještaja i drugih ugostiteljskih usluga), posredovanje usluga prijevoza (prodaja putnih karata i rezervacija mjesta za sva prijevozna sredstva), organiziranje prihvata i transfera putnika, posredovanje u pružanju usluga u posebnim oblicima turističke i ugostiteljske ponude, organiziranje i posredovanje u pružanju usluga turističkih vodiča, turističkih pratitelja i usluga upravljanja plovnim objektima nautičara (skipera)
(*)
zastupanje domaćih i stranih putničkih agencija, davanje turističkih obavijesti i promidžbenog materijala, posredovanje u sklapanju ugovora o osiguranju putnika i prtljage, pomoć u pribavljanju putnih isprava, viza i drugih isprava potrebnih za prijelaz granice i boravak u inozemstvu, isprava za lov, ribolov, ronjenje, plovidbu nautičara te drugih isprava potrebnih za organizaciju i provođenje različitih oblika turističke ponude, rezervacija, nabava i prodaja ulaznica za sve vrste priredbi, muzeja i dr., te prodaja robe vezane za potrebe putovanja (razne putne potrepštine, suveniri, turističke publikacije i sl.), organizacija i pružanje usluga u svezi s poslovanjem karticama i putničkim čekovima, iznajmljivanje i posredovanje u iznajmljivanju vozila, letjelica i plovnih objekata, agencijsko-pomorske usluge za prihvat i opremu plovnih objekata u nautičkom turizmu
(*)
usluge u nautičkom turizmu: iznajmljivanje veza u lukama nautičkog turizma za smještaj plovnih objekata i turista-nautičara koji borave na njima, iznajmljivanje plovnih objekata s posadom ili bez posade, s pružanjem ili bez pružanja usluge smještaja, radi odmora, rekreacije i krstarenja turista nautičara (charter, crusing i sl.), usluge upravljanja plovnim objektom turista nautičara, prihvat, čuvanje i održavanje plovnih objekata na vezu u moru i suhom vezu, usluge opskrbe turista nautičara (vodom, gorivom, namirnicama, rezervnim dijelovima, opremom i sl.), uređenje i pripremanje plovnih objekata, davanje različitih informacija turistima nautičarima (vremenska prognoza, nautički vodiči i sl.), druge usluge za potrebe nautičkog turizma,
(*)
turističke usluge u seljačkom gospodarstvu ili obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu: poljoprivredne, šumarske i slične aktivnosti koje su vezane za seljačko gospodarstvo (berba voća i povrća, ubiranje ljetine, iznajmljivanje konja za jahanje i sl.)
(*)
turističke usluge u posebnim oblicima turističke ponude: seoskom, zdravstvenom, kulturnom, wellness, kongresnom, za mlade, pustolovnom, lovnom, športskom, golf-turizmu, športskom ili rekreacijskom ribolovu na moru, ronilačkom turizmu, športskom ribolovu na slatkim vodama kao dodatna djelatnost u uzgoju morskih i slatkovodnih riba, rakova i školjaka i dr.
(*)
ostale turističke usluge: iznajmljivanje pribora i opreme za šport i rekreaciju, kao što su sandoline, daske za jedrenje, bicikli na vodi, suncobrani, ležaljke i sl.
(*)
turističke usluge koje uključuju športsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti (skijanje, ronjenje, jedrenje, jahanje, gorsko-planinsko vođenje, splavarenje, uključujući i rafting, vožnju kanuima i drugim sličnim plovilima, padobransko jedrenje / paragliding /, skakanje s užetom / bungee-jumping / i sl.)
(*)
djelatnost čišćenja svih vrsta objekata
(*)
Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje
(*)
djelatnosti za njegu i održavanje tijela (centri fitnessa, saloni za masažu, saloni za mršavljenje, turske kupelji, saune, parne kupelji, solariji, toplice i slično)
(*)
djelatnost organiziranja sajmova, izložaba, tečajeva i seminara

Korisnici su također gledali