TIPKOVNICA d.o.o.

TIPKOVNICA d.o.o., OIB 78114875774, MB 01818643 sukladno važećim odredbama Zakona o računovodstvu spada u skupinu mikro poduzetnika, a tip vlasništva je privatno od osnivanja. Pretežita djelatnost subjekta je 9601 - Pranje i kemijsko čišćenje tekstila i krznenih proizvoda (S - OSTALE USLUŽNE DJELATNOSTI).

Broj zaposlenih prema satima rada u 2022. godini je 1. Ukupni prihodi u 2022. godini iznosili su € 26.980, što je povećanje od 24,33% u odnosu na prethodnu godinu. U 2022. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od € 1.179.

Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBIT u 2022. godini iznosi € 1.179. Pokazatelj uspješnosti poslovanja EBITDA u 2022. godini iznosi € 1.179.

I.Osnovni podaci o subjektu

Naziv:
TIPKOVNICA turistička agencija, trgovina i usluge d.o.o.
Adresa:
Vavlje III 23/A, 21310 Duće
OIB:
78114875774
Matični broj:
01818643
Web:
-
Djelatnost:
9601 - Pranje i kemijsko čišćenje tekstila i krznenih proizvoda
Veličina:
Mikro
Vlasništvo:
Privatno od osnivanja
Pravni oblik:
Društvo s ograničenom odgovornošću
Status:
Aktivan
Vrsta subjekta:
Poduzetnik
Temeljni kapital:
€ 3.318

II.Osnivači i članovi

jedini osnivač d.o.o.
Srećko Vukasović

III.Osobe ovlaštene za zastupanje

član uprave
Davorka Kovačević
prokurist
Srećko Vukasović

IV.Dodatne informacije

Subjekt nema aktivne oglase javne nabave
Subjekt nema aktivne oglase sa e-Oglasne ploče Ministarstva pravosuđa
Subjekt nema aktivne koncesije
Subjekt nema isplate iz državnog proračuna u tekućoj godini

V.Djelatnosti upisane u registar

36.1
Proizvodnja namještaja
71
Iznajmljivanje strojeva i opreme, bez rukovatelja i predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo
72
Računalne i srodne djelatnosti
74.81
Fotografske djelatnosti
74.82
Djelatnosti pakiranja
74.83
Tajničke i prevoditeljske djelatnosti
93.01
Pranje i kemijsko čišćenje tekstila i krznenih proizvoda
(*)
Građenje, izrada nacrta (projektiranje) građevinskih objekata, nadzor nad gradnjom
(*)
Inženjerstvo, upravljanje projektima i tehničke djelatnosti
(*)
Kupnja i prodaja robe
(*)
Trgovačko posredovanje na domaćem i inozemnom tržištu
(*)
Pranje i čišćenje motornih vozila
(*)
Računovodstvene i knjigovodstvene usluge
(*)
Pripremanje hrane i pružanje usluga prehrane, pripremanje i usluživanje pića i napitaka i pružanje usluga smještaja
(*)
Turističke usluge u nautičkom turizmu: iznajmljivanje veza u lukama nautičkog turizma za smještaj plovnih objekata i turista-nautičara koji borave na njima, iznajmljivanje plovnih objekata s posadom ili bez posade, s pružanjem ili bez pružanja usluga smještaja, radi odmora, rekreacije i krstarenja turista nautičara (charter, crusing i sl.), usluge upravljanja plovnim objektom turista nautičara, prihvat, čuvanje i održavanje plovnih objekata na vezu u moru i suhom vezu, usluge opskrbe turista nautičara (vodom, gorivom, namirnicama, rezervnim dijelovima, opremom i sl.), uređenje i pripremanje plovnih objekata, davanje različitih informacija turistima nautičarima (vremenska prognoza, nautički vodiči i sl.), druge usluge za potrebe nautičkog turizma
(*)
Turističke usluge u ostalim oblicima turističke ponude: seoskom, zdravstvenom, kulturnom, wellness, kongresnom, za mlade, pustolovnom, lovnom, športskom, goft-turizmu, športskom ili rekreacijskom ribolovu na moru, ronilačkom turizmu, športskom ribolovu na slatkim vodama kao dodatna djelatnost u uzgoju morskih i slatkovodnih riba, rakova i školjaka i dr.
(*)
Ostale turističke usluge - iznajmljivanje pribora i opreme za šport i rekreaciju, kao što su sandoline, daske za jedrenje, bicikli na vodi, suncobrani, ležaljke i sl.
(*)
Turističke usluge koje uključuju športsko-rekreativne ili pustolovne aktivnosti
(*)
Djelatnost turističke agencije: organiziranje paket-aranžmana, sklapanje i provedba ugovora o paket-aranžmanu, organiziranje izleta, sklapanje i provedba ugovora o izletu, organiziranje kongresa, posredovanje u sklapanju ugovora o ograniziranom putovanju (paket-aranžman i izlet), posredovanje ugostiteljskih usluga (prodaja i rezervacija smještaja i drugih ugostiteljskih usluga), posredovanje usluga prijevoza (prodaja putnih karata i rezervacija mjesta za sva prijevozna sredstva), organiziranje prihvata i transfera putnika, posredovanje u pružanju usluga u posebnim oblicima turističke i ugostiteljske ponude, organiziranje i posredovanje u pružanju usluga turističkih vodiča, turističkih pratitelja i usluga upravljanja plovnim objektima nautičara (skipera), zastupanje domaćih i stranih putničkih agencija, davanje turističkih obavijesti i promidžbenog materijala, posredovanje u sklapanju ugovora o osiguranju putnika i prtljage,
(*)
pomoć u pribavljanju putnih isprava, viza i drugih isprava potrebnih za prijelaz granice i boravak u inozemstvu, isprava za lov, ribolov, ronjenje, plovidbu nautičara te drugih isprava potrebnih za organizaciju i provođenje različitih oblika turističke ponude, rezervacija, nabava i prodaja ulaznica za sve vrste priredbi, muzeja i dr., te prodaja robe vezane za potrebe putovanja (razne putne potrepštine, suveniri, turističke publikacije, i sl.), organizacija i puržanje usluga u svezi s poslovanjem, karticama i putničkim čekovima, te pružanje mjenjačkih usluga sukladno posebnim propisima, iznajmljivanje i posredovanje u iznajmljivanju vozila, letjelica i plovnih objekata, agencijsko-pomorske usluge za prihvat i opremu plovnih objekata u nautičkom turizmu

Korisnici su također gledali